Medyacin
Image default
Society / Relationships

25 jaar getrouwd, dat verdient op zijn minst een compliment!

Als een hopeloze romanticus raak ik persoonlijk geïnspireerd door elk stel dat minimaal 25 jaar getrouwd is. Het motiveert mij en ik weet zeker ook andere mensen in uw persoonlijke kring. Het geeft mij, iemand van de generatie Y dat het idee van het huwelijk zeker geen schijnvertoning is.

25 getrouwd met een glimlach

Hoe geweldig je leven ook is, het kan altijd beter worden door de glimlach van iemand met wie je al (meer dan) 25 jaar getrouwd bent en al die jaren al van houdt. Of het nu 25 of 250 jaar is, dat is de enige constante die jij en je wederhelft altijd zullen hebben. De kleur van onze huid zal vervagen, onze ogen zullen wazig worden en onze huid zal rimpelig worden. Maar als er echte liefde in het spel is, zal dat warme gevoel in ons hart als we de glimlach zien van onze wederhelft, altijd hetzelfde blijven. Elke ochtend opnieuw wakker worden om die heerlijke bekende glimlach te zien is wat een huwelijk helemaal de moeite waard maakt!

Zorg voor (veel) foto’s

Dat is iets dat je ook moet vastleggen. Zoveel mogelijk foto’s maken dus. In de hoop dat er in de afgelopen 25 jaar heel wat foto’s gemaakt zijn, is een dierbaar cadeau van Jilster natuurlijk ook op zijn plek voor een stel dat 25 jaar getrouwd is. En dus stel ik u voor om hen op deze 25ste jubileumdag een echt persoonlijk geschenk te geven. Een geschenk, online maar zelf gemaakt via Jilster is stijlvol en uniek. Absoluut niet materialistisch en het geeft de betrokkenheid, de liefde en de inspanningen van de maker goed weer. Je hoeft dit niet eens alleen te doen. Je kunt het samen maken vanuit je eigen luie stoel. Je hoeft geen kunstenaar te zijn of er honderden euro’s voor te betalen. In plaats daarvan zou ik durven beweren dat je met dit cadeau zelfs wat geld bespaart! 25 jaar getrouwd – Jilster.

Verzamelen!

Het enige wat u en uw eventuele mede kunstenaars nu nog moeten doen, zijn de mooiste, grappigste, liefste, meest bijzondere, gedenkwaardige foto’s te verzamelen waarop die prachtige glimlach van het stel is vastgelegd en een bestelling plaatsen bij Jilster.

Om een glimp op te vangen van hoe bijzonder dit cadeau eruit kan zien, check de website om enkele voorbeelden te zien. Succes verzekerd! Ik weet het zeker!