Medyacin
Image default
Society / Relationships

Benen ontharen

Benen ontharen voor een stralende huid

Als je je benen wilt laten ontharen is Sensitif de beste kliniek van Nederland. Met onze behandelingen ben je voorgoed van je ongewenste haargroei af. Scheren, epileren of harsen behoren tot het verleden en je krijgt er gegarandeerd een stralende huid voor terug. Wij zijn gespecialiseerd in laserbehandelingen en werken met de nieuwste technologieën uit de Verenigde Staten. Daarnaast is onze kennis en ervaring enorm, zodat we je altijd de juiste behandeling adviseren. Ben je enthousiast geworden en wil je een afspraak maken? Dan kan dit online of telefonisch op nummer 020-614 10 20. Het eerste consult is gratis!

Deskundig ontharen van benen

Voor het professioneel ontharen van je benen is Sensitif het juiste adres. Onze deskundige medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste innovaties en technieken. Zo werkt de LightSheer Duet Diodelaser optimaal voor definitief ontharen en wordt met deze methode het hoogst haalbare resultaat bereikt. Ook is dit de enige medische laser die goedgekeurd is door de Amerikaanse FDA, wat betekent dat het apparaat uitermate efficiënt en veilig is. Zo bieden wij de beste remedie tegen overbeharing. Wil je een eerste gratis consult aanvragen, bel dan gerust of plan je afspraak online in.

Benen definitief ontharen voor iedereen

Denk je erover je benen te laten ontharen, maak dan een afspraak bij Sensitif. Wij zijn de allerbeste in laserontharing en helpen vrouwen en mannen deskundig aan een mooie verzorgde huid. Wij gaan graag een goede samenwerking aan en willen je daarom goed leren kennen. In een persoonlijk gesprek lichten we al onze behandelingen toe. Ook bekijken we jouw huid- en haartype nauwkeurig, zodat we je het beste advies kunnen geven. Vervolgens hoef je bij ons gemiddeld maar zes keer langs te komen met uiteindelijk een uitstekend resultaat. Het eerste gesprek krijg je van ons, dus neem vandaag nog contact op.

http://www.sensitif.nl/behandelingen/benen-ontharen/