Medyacin
Image default
Society / Relationships

De perfecte trouwlocatie in Ermelo

Hoeve Kindergoed: dé trouwlocatie van Ermelo

Stapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Van harte gefeliciteerd! Maar na het aanzoek begint het echte werk pas.
Bij het regelen van de bruiloft komt heel wat kijken. Heeft u bijvoorbeeld al een geschikte trouwlocatie gevonden? Zo niet, dan moet u misschien eens een bezoekje gaan brengen aan Hoeve Kindergoed te Ermelo. Wij garanderen de perfecte trouwlocatie in Ermelo voor uw bruiloft te bieden.

Trouwlocatie Ermelo: alles op één locatie

Wat zou het fijn zijn als u alles dat u nodig heeft gewoon op één locatie kunt vinden. Hoeve Kindergoed bewijst dat dat mogelijk is!
Op onze oude boerderij kunt u niet alleen elkaar het ja-woord geven in de boomgaard, maar ook een geweldig feest organiseren.
Wat denkt u ervan om een nachtje op de Hoeve Kindergoed te overnachten? Ook dit behoort tot onze mogelijkheden.
Bovendien kunnen bij ook voor catering zorgen. Lekkere hapjes en drankjes maken de feestelijke dag immers compleet. Voelt u zich echter niet verplicht om van onze cateringfaciliteiten gebruik te maken: uw eigen cateraar meebrengen is ook mogelijk!

Trouwlocatie Ermelo voor trouwerij op maat

Iedere bruiloft is anders en ieder stel heeft specifieke eisen en wensen. Het personeel van Hoeve Kindergoed luistert graag naar uw ideeën! Wij bieden geen standaard arrangementen aan en kunnen ons dus flexibel opstellen tegenover uw wensen. Vertel ons gerust welke stijl u voor ogen heeft en hoe de mooiste dag van uw leven eruit zou moeten zien. Wij zullen er alles aan doen om een compleet verzorgde trouwerij te realiseren.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze trouwlocatie? Wilt u eens een kijkje komen nemen en praten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! Dan maken we snel met u een afspraak.

https://www.hoevekindergoed.nl/trouwen/