Draagzakken baby’s en meer

Medyacin

Een dagje uitgaan met een baby kan in het begin lastig zijn. Je moet aan veel dingen denken; een draagzak voor de baby, een voetenzak en hoes voor in de maxicosi en alle luiers die mee moeten. Het is erg vervelend om spullen te vergeten, dus het is belangrijk om je goed voor te bereiden op uitjes.

 

Lijstjes maken

Maak een lijstje met spullen die je altijd onderweg bij je moet hebben voor je baby. Zet hier bijvoorbeeld de draagzak voor de baby op, maar ook de voetenzak en een extra hoes voor in de maxi cosi. Wanneer je een lijstje hebt dat je altijd af kan werken, zul je nooit meer op pad zijn en je babydraagzak of andere spullen vergeten. Hierdoor zul je niet op je dagje weg nog naar huis of naar een winkel moeten en kun je optimaal genieten van je dag.

 

Leg alles klaar

Onderweg is een verschoningsmat erg aan te raden. Met een verschoningsmat kun je overal waar je bent je kind een schone luier aandoen, zonder dat je afhankelijk bent van commodes in openbare toiletten. Hierdoor weet je ook zeker dat de mat waar je je kind op legt schoon is. Het is erg handig om al je luiers en babydoekjes in een luieretui te doen, zodat je al deze spullen bij elkaar hebt. Om maximaal voorbereid te zijn, is het handig om de verschoningsmat, babydraagzak en alle andere spullen ook altijd in je auto te hebben klaarliggen. Hierdoor hoef je alleen maar even kort het lijstje te checken of je daadwerkelijk alles hebt, waarna je ontspannen je dag kan beginnen.

 

Bekijk alle babydraagzakken, luieretuis en meer!

Jut en Juul heeft een breed assortiment aan babydraagzakken, voetenzakken en hoezen voor in de maxi cosi, verschoningsmatten en nog veel meer. Alle producten van Jut en Juul zijn uitgebreid getest en van hoge kwaliteit. Hierdoor kun je deze spullen veilig gebruiken voor de verzorging van je baby. Bezoek voor het gehele assortiment aan draagzakken voor baby’s en alle andere producten om je kind te vervoeren snel op Jut en Juul!

 

https://www.jutenjuul.nl/
ˆ Back To Top