Medyacin
Image default
Society / Relationships

Een bovenooglidcorrectie zonder zorgen

Veel mensen denken in eerste instantie dat een bovenooglidcorrectie erg eng is, niets is echter minder waar! Een bovenooglidcorrectie bij Ooglift, is alles behalve eng. De twee artsen die de ooglidcorrecties namens Ooglift uitvoeren, hebben namelijk de meeste ervaring op het gebied van ooglidcorrecties van heel Nederland. Iedere week voeren wij zo’n 45 ooglidcorrecties uit en daardoor weten wij tijdens iedere ingreep precies wat wij moeten doen. Een van de klachten die u kunt hebben als u een bovenooglidcorrectie overweegt, is dat u last heeft van hoofdpijn of sneller vermoeid bent. Dit zijn natuurlijk erg vervelende klachten die zo snel mogelijk moeten stoppen. Ga daarom snel met ons in gesprek om erachter te komen wat wij kunnen doen om ervoor te zorgen dat u zich weer helemaal gezond voelt!

Geen pijn tijdens uw bovenooglidcorrectie

Wij vinden het belangrijk dat u geen pijn ervaart tijdens de bovenooglidcorrectie. Dat is dan ook de reden dat wij gebruik maken van een speciale techniek tijdens het verdoven. Deze speciale techniek zorgt ervoor dat de verdoving op geen enkele manier pijn zal doen en u dus met een gerust hart uw ingreep kunt ondergaan. Onze artsen zullen u altijd voorlichten over alles wat er staat te gebeuren, zo weet u dat u zich geen zorgen hoeft te maken en wij er alles aan doen om de operatie te laten slagen.

Lage prijzen

Het is ons doel om een bovenooglidcorrectie voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar te laten zijn. Dat is dan ook de reden dat wij de prijzen van ooglidcorrecties altijd laag proberen te houden. Op dit moment bieden wij u al vanaf 875 euro een bovenooglidcorrectie! Hierdoor is deze ingreep voor veel mensen bereikbaar en hopen wij dat wij veel mensen kunnen voorzien van een nieuwe en frisse uitstraling zonder pijn!

Veel informatie op onze website

Als u een kijkje op onze website neemt, zult u zien dat wij u graag goed voorlichten over de verschillende ooglidcorrecties die wij aanbieden. U vindt erg veel informatie op onze website en wij hopen dat u daarom ook alle benodigde informatie zult vinden. Graag tot ziens bij Ooglift!