Medyacin
Image default
Society / Relationships

Een echtscheiding realiseren met een advocaat uit Ede

Ik moest een advocaat hebben uit de omgeving van Ede die mij en mijn man kon helpen aan het realiseren van een echtscheiding. Het is namelijk al een tijdje zo dat we elkaar steeds minder en minder leuk vinden. We hebben veel discussies en we merken dat we niet meer van elkaar houden op de manier hoe dat eerst was. Daarom hebben we zonder ruzie deze keuze gemaakt omdat dat het beste was. Maar daarvoor hadden we wel iemand nodig die ons hiermee kon helpen.

De gespecialiseerde advocaat uit Ede wist alles over echtscheiding

Omdat wij in de omgeving van Ede woonde, zijn we ook hier gaan zoeken naar een advocaat die alles wist over een echtscheiding. Al snel kwamen we bij Vallei Advocaten terecht op het kantoor en konden we meteen een kennismakingsgesprek doen met een van de advocaten. We legden onze situatie uit aan de advocaat en die wist meteen wat we moesten doen en legde dit stap voor stap aan ons uit. Want er moest natuurlijk besproken worden wie bepaalde eigendommen krijgt. Hiervoor hebben we allemaal afspraken gemaakt wanneer we wat gaan bespreken en bepalen in soorten contracten. Het was wel allemaal spannend om dit te regelen, maar de advocaat was vertrouwelijk en kwam rustgevend over.

Alles keurig en netjes geregeld

Nadat we alles hadden ingeleverd qua documenten wat we nodig hadden en alles hadden verdeeld qua eigendommen, was het tijd om het document te tekenen dat we echt gescheiden waren. Het was voor ons beide een emotioneel moment maar we wisten dat we niet langer samen door één deur konden. De advocaat was erg begripvol en heeft ons goed begeleid in dit proces. Echt goede service en advocaten bij Vallei Advocaten.

Contact

Heeft u ook een conflict of een ander dilemma waarvoor u een advocaat moet inschakelen? Dan bent u bij Vallei Advocaten & Mediators aan het juiste adres. Bekijk de website van Vallei Advocaten voor meer informatie over alle soorten rechtsgebieden waar zij advocaten hebben en waarmee zij u verder kunnen helpen op het gebied van rechten en andere speciale zaken.