Medyacin
Image default
Society / Relationships

Een magazine cadeau voor mijn opa en oma die 40 jaar getrouwd zijn!

Iedereen wil wel een leuk en uniek cadeau bedenken voor mensen die 40 jaar getrouwd zijn. Maar het is moeilijk dan dat mensen denken. Normaal geven mensen geld als cadeau of iets wat ze later kunnen gebruiken in huis, maar dat wou ik niet als cadeau. Ik wilde graag iets waarvan ik zeker wist dat het een mooi en uniek cadeau was! Mijn opa en oma zijn niet elke dag 40 jaar getrouwd – Jilster!

Wat geef je als cadeau aan mensen die 40 jaar getrouwd zijn?

Zoals ik net vertelde geven mensen vaak standaard cadeau voor mensen die 40 jaar getrouwd zijn of langer. Dit zijn spullen zoals geld, cadeaubonnen, foto’s etc. Maar waarom een standaard saai cadeau geven als je ook er een leuke draai aan kunt brengen. Zo heeft Jilster van alles en nog wat om een mooi en origineel cadeau te geven aan iemand die getrouwd is. Bij Jilster kan je gepersonaliseerde producten maken voor een goede prijs. Je hebt de keuze uit diverse producten zoals, posters, glossy’s en magazines. Iemand liet mij deze website zien en ik was helemaal verkocht! Ik ging een magazine maken voor mijn opa en oma met een soort van tijdlijn erin. Zodat ze kunnen ze wat ze allemaal in die 40 jaar samen hebben beleefd.

Leuk en origineel cadeau dankzij Jilster!

Na een tijdje content verzamelen voor het magazine was het tijd om deze in elkaar te zetten. Dit ging erg makkelijk en soepel. Ik was binnen no-time klaar met het gehele magazine! OP het feest van mijn opa en oma had ik de eer om een speech te geven en het magazine te geven als cadeau. Ze vonden het echt geweldig en grappig om terug te kijken naar een 40 jaar huwelijk van hen zelf. Een beter cadeau konden ze niet krijgen! Dit is allemaal dankzij de hulp van Jilster!

Probeer het zelf

Wil jij ook een persoonlijk cadeautje ontwerpen en maken? Probeer het dan zelf via de website van Jilster! Daar kun je meteen aan de slag met je eigen ontwerp! Je moet wel eerst een eigen account aanmaken, dit is geheel kosteloos.