Een sieraden display: optimale productpresentatie

Medyacin

Een sieraden display zorgt voor een optimale presentatie van uw producten en heeft een positief effect op de verkoop en dient dus om de verkoop direct te bevorderen. Voor een succesvolle presentatie van de goederen moet de behoefte van de klant worden gewekt, wat leidt tot spontane aankopen. Een succesvolle presentatie heeft een direct effect op het succes van de onderneming.

Een sieraden display zorgt voor interactie

Een sieraden display wekt een interactie tussen de sieraden en de persoonlijke behoefte op en is uiteraard grotendeels afhankelijk van de doelgroep die u probeert te bereiken met uw presentatie. Wie de behoeften van zijn klanten kent, kan zijn assortiment optimaal presenteren en een verkoopbevorderend effect bereiken.

Emotie georiënteerde presentatie

Emoties kunnen op verschillende manieren worden opgewekt. In deze branche heeft u slechts enkele momenten de tijd om de klant te bereiken. Binnen deze tijd moet de klant beslissen over het product en spontaan een aankoop doen. Een professionele en aantrekkelijke presentatie is daarom essentieel. Het samenspel van sieraden op de displays, goede verlichting, aantrekkelijke productdecoratie en doelgerichte opstelling vormen het kader voor een verkoopbevorderende productpresentatie. In combinatie met een themawereld wordt winkelen een belevenis en creëert het ook een positief merkimago voor de consument.

Ervaringsgerichte presentatie

De ervaringsgerichte consument is op de voorgrond getreden. 50% van alle verwacht een winkelervaring. Een succesvolle productpresentatie moet daarom een belevingswereld creëren die de klant aanspreekt en tot een positieve aankoopbeslissing leidt. Of het nu in de vorm van een speciaal etalageontwerp is of door het creëren van eyecatchers.

Thema presentatie

Het doel van een goede presentatie van de sieraden moet daarom zijn om thema’s en thema- of belevingswerelden te creëren. Geschikte gelegenheden en de daaruit voortvloeiende thema’s zijn het hele jaar door te vinden en kunnen bijvoorbeeld met behulp van decoratiematerialen, productdisplays, vitrines of winkelsystemen worden uitgevoerd. De themagerichte presentatie van de sieraden geeft u als winkelier de mogelijkheid om zich te onderscheiden van de massa en uw imago te versterken.

Bent u op zoek naar een competente partner met wie u een optimale en individuele productpresentatie wilt realiseren? Nova Sieraden displays is uw competente partner!

ˆ Back To Top