Medyacin
Image default
Society / Relationships

HRM advies waar je echt iets mee kunt

Nog niet heel lang heb ik een eigen bedrijf, ik merkte dat ik op een gegeven moment vast liep en een HRM adviseur nodig had. Op dat moment ben ik op internet gaan zoeken naar bedrijven die HRM advies aanbieden en ik heb toen een lijstje gemaakt met mogelijke opties. Daarna ben ik de verschillende bedrijven gaan benaderen en ben ik erachter gekomen welk bedrijf het beste bij mij paste. Simpra sprong wat mij betreft er meteen uit. Ik vond de website van Simpra erg overzichtelijk en ik wist meteen waar ik aan toe was. Voor mij gaf dit erg veel duidelijkheid en rust en ging ik met een goed gevoel de mensen achter de website maar eens benaderen. Dit eerste contact verliep op een hele fijne manier en ik wist meteen zeker dat Simpra mijn partner zou worden op het gebied van HRM advies.

Op een fijne manier HRM advies uitgebracht

Op dit moment kan ik wel stellen dat Simpra een bedrijf is dat op een hele fijne manier HRM advies uitbrengt. Zij werken heel nauw samen met het bedrijf waarvoor zij het advies voor uitbrengen en je weet erg goed wat je aan Simpra hebt. Tijdens het eerste contact zijn Simpra en ik om de tafel gaan zitten en hebben wij in kaart gebracht waar ik allemaal advies over nodig heb. Ook zijn alle punten vastgelegd waar ik vastliep en is er samen met mij gekeken naar hoe het bedrijf in elkaar steekt. Op die manier kreeg Simpra een duidelijk beeld van mijn wensen en behoeften en wisten zij goed met wat voor soort bedrijf zij te maken hebben.

Altijd goed bereikbaar

Een van de dingen waarmee Simpra zich zeker onderscheidt van anderen, is dat zij altijd bereikbaar zijn. Zij bieden namelijk een speciale service aan, waarbij er 24/7 gebeld kan worden en gevraagd kan worden om HRM advies. Ik vond dit een erg fijn idee en zo was ik er zeker van dat ik altijd iets had om op terug te vallen.

Zeker iets om mee aan de slag te gaan!

De samenwerking met Simpra.nl verliep erg fijn en ik ben dan ook zeker te spreken over dit bedrijf. Het HRM advies dat is uitgebracht is een advies waar ik zeker iets mee kan en waar ik dan ook zeker mee aan de slag ga!