Medyacin
Image default
Society / Relationships

Liefdesverdriet.nl – Terug naar je ex, of toch niet?

Terug naar je ex, of toch niet?

Terug naar je ex willen, is een gevoel dat heel normaal is. Het effect van een relatie op mensen moet zeker niet onderschat worden. Je deelt van alles met elkaar en staat altijd voor elkaar klaar. Bij een breuk in een relatie ontstaat vaak een bepaalde ‘leegte’. In sommige gevallen is het gunstig om een poging te doen om weer bij elkaar te komen, maar soms is dit het ook niet. Dit artikel laat zien waar de afweging om terug naar je ex te gaan (of niet) draait.

Wél naar je ex terug gaan

Om terug te gaan naar je ex zijn een flink aantal redenen op te noemen. Om de afweging te maken om dit wel of niet te doen, spelen een aantal factoren een rol. Ten eerste is het van groot belang om te inventariseren in welke mate jouw ex behoefte heeft om weer bij elkaar te komen. Als deze behoefte er lijkt te zijn, is het verstandig om een poging te wagen. Ook het hebben van een huis samen, of zelfs kinderen hebben, kunnen redenen zijn om naar je ex terug te gaan.

Níet naar je ex terug gaan

Terug gaan naar je ex is lang niet altijd verstandig. Binnen een relatie is het de bedoeling dat je elkaar aan weet te vullen. De een maakt de ander tot een beter persoon en andersom. Uiteraard komt daar hier een daar een keer ruzie bij kijken, maar over het algemeen moet het gevoel goed zijn. Emotioneel of fysiek misbruik komt helaas nog veel te vaak voor binnen relaties. Als een relatie jouw (emotionele) gezondheid schaadt, moet je nooit naar je ex terug gaan.

Om wel of niet naar je ex terug te gaan is nogal een afweging. Het is begrijpelijk als dat binnen dit artikel voor u nog niet helemaal duidelijk is geworden. Liefdesverdriet.nl is in staat om binnen al uw vragen over de afweging om naar uw ex  terug te gaan een goed advies te bieden. U kunt altijd liefdesverdriet.nl bezoeken om nóg meer te weten te komen over de afweging om wél of niet naar je ex terug te gaan.

https://www.liefdesverdriet.nl/terug-naar-je-ex-gaan-doen-of-niet/