Medyacin
Image default
Society / Relationships

Mijlpaalkaarten baby en zwanger

Nog leukere babyfoto’s met de mijlpaalkaarten voor baby’s van Studio Ins & Outs

Tijdens de eerste twaalf maanden ontwikkelt een baby zich razendsnel van een lief, klein hummeltje dat bijna de hele dag slaapt tot een actieve peuter die vader en moeder tot wanhoop brengt met zijn of haar ontdekkingsreizen door het huis en daarbuiten. Logisch dat vader en moeder graag alle vorderingen willen bijhouden en de fotocamera of smartphone altijd in de buurt is om bijzondere momenten voor altijd te registreren. Door het lieve onderwerp is elke foto gegarandeerd een succes. Wil je de foto’s nog leuker? Dat kan door mijlpaalkaarten voor baby’s van Studio Ins & Outs te bestellen.

Wat zijn mijlpaalkaarten voor baby’s?

Op de mijlpaalkaarten staat een korte beschrijving van het moment, zoals: ‘mijn eerste lachje’, ‘stomme prikken’ en ‘mijn eerste kerst’. Als je deze kaartjes naast de baby zet op het moment van fotograferen, ontstaat een bijna professioneel effect van een foto die meer is dan zomaar een plaatje, maar een illustratie van een mijlpaal in het leven van je baby. Deze mijlpaalkaarten zijn stevig en stijlvol uitgevoerd, wat nog bijdraagt aan het grappige effect. De mijlpaalkaartjes voor baby’s van Studio Ins & Outs zijn dubbelzijdig bedrukt: aan de ene kant mint en aan de andere kant roze, zodat hetzelfde kaartje voor zowel een jongetje als voor een meisje is te gebruiken.

Waar kan je de mijlpaalkaarten bestellen?

Een setje van 28 mijlpaalkaarten voor baby’s kun je bestellen voor een aantrekkelijke prijs via de website van Studio Ins & Outs. Nog aantrekkelijker is om naast de mijlpaalkaarten ook het prachtige, bijpassende mijlpaalkaarten zwanger te bestellen. Met die mijlpaalkaarten kunnen jonge ouders op een heel leuke manier een waardevolle herinnering opbouwen aan de zwangerschap. Dit maakt de mijlpaalkaarten voor baby’s en voor de zwangerschap dé perfecte kraamkadootjes.