Medyacin
Image default
Society / Relationships

Ons huis verkopen door de makelaar van Veenendaal

Samen met mijn vriendin was ik op zoek naar een makelaar in de omgeving van Veenendaal. Wij hebben namelijk een prachtig appartement op een leuke locatie waar wij helaas afscheid van gaan nemen. Er is namelijk een kindje onderweg, dus we willen graag wat groter gaan wonen, ondanks dat het oude appartement echt ideaal was voor ons. Omdat we al een huis hebben gekocht en binnenkort daar in mogen trekken moest we ons huis snel kwijt raken.

Alles bespreken met de makelaar uit Veenendaal

We vonden het fijn als de makelaar die we zouden kiezen in de omgeving van Veenendaal de mogelijkheid gaf om veel te overleggen met ons. Sommige makelaars doen het allemaal zelf en de bewoners van het huis hebben dan geen inspraak. Dat wilden we voorkomen en zijn gaan zoeken naar een fijne makelaar. Uiteindelijk kwamen we bij Zonnenberg Makelaardij terecht en die wilden ons graag helpen. Tijdens het ontmoetingsgesprek hadden we meteen een goede klik met de makelaar en wilde hij alles bespreken met ons over de details van het huis en advies over hoe hoog het bedrag moet zijn voor het huis. Na een goed gesprek ging deze makelaar overleggen met de fotograaf wanneer hij kon komen en alles kon regelen.

Snel ons huis verkocht

De foto’s zijn gemaakt en het huis stond mooi op de website van de makelaar. We hebben veel inspraak gehad bij de foto’s en de omschrijving van het huis. Daarnaast hield de makelaar ons goed op de hoogte over de stand van zaken. Binnen een maand hebben we het huis verkocht en heeft de makelaar echt goed met ons gewerkt. We hadden geen betere makelaar kunnen vinden en kiezen die ons huis zou verkopen. Nu zitten we in ons nieuwe huis zonder zorgen over het oude huis, maar natuurlijk gaan we hem wel missen.

Contact

Wilt u meer weten over deze makelaar en de werkwijze hoe zij te werk gaan? Bekijk dan de website van Zonnenberg Makelaardij voor meer informatie over alle diensten die zij aanbieden aan u en hoe u ze kunt bereiken.