Medyacin
Image default
Society / Relationships

Op zoek naar een mediator in Soest?

Bent u op zoek naar een mediator in Soest? Dan zit u goed bij Anniek Schuurs Mediation, ik ben niet alleen betrouwbaar, maar ook heel erg betrokken. Ik heb zowel juridische kennis als gedegen financiële expertise, waardoor u kunt rekenen op snelle en slimme oplossingen voor uw problemen wanneer u naar mij toekomt. U krijgt van mijn bovendien creatieve oplossingen waar een advocaat niet zo snel aan zou denken. Door naar mij toe te gaan bespaart u de kosten van een dure advocaat, terwijl u tegelijkertijd naar een duurzame oplossing werkt die blijvend contact hoog in het vaandel houdt. Op deze manier heeft u de oplossing in de eigen hand omdat ze samen gedragen worden én op basis van duurzame afspraken zijn!

Mediator in Soest, waarom?

De reden om voor een mediator te kiezen in Soest in tegenstelling tot een advocaat is dat er met mij gewerkt wordt naar duurzamere oplossingen waar beide partijen van gediend zijn. Bij mij is het mogelijk een relatie te behouden, of een relatie op een fatsoenlijke wijze te beëindigen. Bovendien is er bij mij discretie verzekerd. Ik ben gespecialiseerd in Mediation bij (echt)scheiding, familiekwesties en arbeidskwesties. 

Mediator in Soest, wanneer?

Wanneer kunt u naar mij toe komen met een probleem? Dat zijn een aantal gevallen, bijvoorbeeld wanneer u van plan bent om te gaan scheiden. Een ander geval kan zijn wanneer u van tevoren wilt weten wat de gevolgen van een scheiding voor u kunnen betekenen, of wanneer u samen wenst te onderzoeken of jullie eigenlijk wel echt uit elkaar willen gaan; wanneer u het ouderschapsplan dat eerder is opgesteld wilt herzien; u wenst een (nieuwe) alimentatieberekening; u en uw familie worden het maar niet eens met de verdeling van de erfenis; u heeft problemen met uw buren; er is een of ander conflict in de familiesfeer en het wordt maar niet opgelost; u zit in een familiebedrijf en er zijn spanningen; er is een conflict die te maken heeft met de arbeids relationele sfeer; u bent betrokken bij een kwestie die op het zakelijke gebied valt. In alle gevallen help ik.