Medyacin
Image default
Offers

Quint Relatietherapie

Niet lang geleden was ik opzoek naar relatietherapie. Ik heb al vijf jaar een relatie en wij wonen sinds kort samen. Na bijna vier jaar relatie hebben wij besloten dat het tijd is om samen te gaan wonen. Ik heb een leuke huisje kunnen vinden en zijn wij samen gaan wonen. In het begin ging het natuurlijk prima met samenwonen. Dat heb je net een eigen huisje, alles is nog spannend en leuk om samen mee te maken. Maar nu al meer dan drie maanden hebben wij ruzies. Wij houden heel veel van elkaar, maar zulke ruzie helpen niet echt om het gezellig thuis te hebben. Daarom hebben wij besloten om sessie te nemen bij relatietherapeut Quint.

De situatie

Hier vertel ik wat meer over de situatie. Wij werken alle twee momenteel viertig uur per week om goed te kunnen verdienen, en dus samen te kunnen blijven wonen. Naast werk blijft nog altijd veel werk in huis. Er zijn nog wel klusjes ergens, het moet schoon gemaakt worden, ook koken. Helaas krijg ik niet veel hulp van mijn vriend. Hij vindt namelijk dat een man niet hoort schoon te maken of in de keuken te staan. Zo krijg ik veel werk op me en word ik gestrest en moe, dat zorgt voor onnodige ruzies en irritatie.

Relatietherapie

Zo zijn wij dus bij Quint relatietherapie terecht gekomen. Wij hebben eerst beetje gelezen op internet en er waren alleen maar positieve reacties over Quint Relatietherapie, de site die wij op Google vonden. Wij konden een gratis consult aanvragen, waarbij wij een gesprek krijgen om te kijken of het bij ons zou passen, en of het ons überhaupt zou helpen om de problemen op te lossen. Na paar sessies met Quint relatietherapie, en vooral het geleerde ook toepassen thuis tussen de sessies, gaat het echt beter. Wij zijn alle twee blij met het keus om relatietherapie aan te gaan.

https://quintrelatietherapie.nl/