Volg een interieur opleiding op het MBO wanneer het jou past

Werk jij tijdens de dag, maar wil je je graag nog omscholen? Of wil je liever overdag les volgen? Bij Linnartz Opleidingengroep kan je kiezen uit verschillende interieur opleidingen overdag en ’s avonds. Je deelt je opleiding precies in zoals jij dat zelf wilt. Hiermee bieden zij jou optimale flexibiliteit en haal je op je eigen tempo je diploma. Toch nog aan het oriënteren? Neem dan eens een kijkje bij de andere MBO en HBO opleidingen van dit gespecialiseerde opleidingscentrum. Je vindt hier onder andere een hotel management opleiding op het HBO. 

Deel je interieur opleiding op het MBO helemaal zelf in

Heb jij nood aan een nieuwe uitdaging in je leven en heb je een passie voor interieur? Of ben je net klaar met de middelbare school en wil je graag werken en studeren combineren? Kies dan voor een interieur opleiding op het MBO bij Linnartz. Bij dit opleidingscentrum deel je helemaal zelf in hoe jij studeert. Zo kies je zelf of je overdag of in de avond lessen volgt en kun je kiezen om je opleiding in 1 of 2 jaar af te ronden. Kies je voor de 1-jarige interieur opleiding op het MBO? Dan volg je een voltijdsopleiding. Kies je voor 2 jaar? Dan kies je voor deeltijd en heb je minder lessen in een week. Je kunt bij dit opleidingscentrum ook terecht voor andere opleidingen. Denk bijvoorbeeld aan een hotel management HBO opleiding.

Leer veranderingen implementeren met een hotel management opleiding op het HBO

Wanneer je ervoor kiest om een hotel management opleiding op het HBO te volgen, dan kies je voor een sector die zich constant blijft ontwikkelen. De hotelbranche maakt continu ontwikkelingen door waarbij nieuwe trends gevolgd worden. Kies daarom voor het volgen van een hotel management opleiding op het HBO bij Linnartz. Dit opleidingscentrum bereidt je zo goed mogelijk voor om het beste uit jouw carrière als hotelmanager te halen en om te gaan met al deze snelle veranderingen. De opleiding is in zowel vol- als deeltijd te volgen. Je kunt bij Linnartz Opleidingengroep ook terecht voor het volgen van MBO opleidingen. Kies bijvoorbeeld voor een interieur op leiding op het MBO.

ˆ Back To Top