Medyacin
Image default
Society / Relationships

Wat is nu het juiste huwelijkscadeau?

Het is een vraag die bij veel mensen door het hoofd zal gaan, wat geef ik een stel nu precies voor een huwelijkscadeau. Je moet een beetje een balans vinden tussen iets wat betaalbaar is en wat ondanks dit waarde toevoegt of op een of andere manier tof is. Jilster heeft hier de juiste oplossing voor gevonden, namelijk een tijdschrift. En dit klinkt natuurlijk niet echt charmant, maar het is een tijdschrift wat je helemaal zelf kunt samenstellen. Dit betekent dat je zowel de ontwerp als de inhoud in eigen handen hebt. Mocht je liever hebben dat een professional zich richt op het grafische deel van het project dan kan dat ook, bij Jilster heb jij de keuze in hand! Klik hier voor meer informatie over het huwelijkscadeau.

 

Hoe zit dit huwelijkscadeau eruit?

Het huwelijkscadeau van Jilster is dus een tijdschrift, dit is een tijdschrift dat je van top tot teen naar eigen wens kan ontwerpen en opvullen met de gewenste inhoud. Dit kunnen foto’s zijn van bepaalde herinneringen die je hebt met het bruidspaar met verhaaltjes van anekdotes hierbij. Het zal een cadeau zijn waar het bruidspaar nog lang doorheen zal bladeren. Zo op de bank samen, het is iets wat terug doet denken aan een bepaalde periode in het leven en hierbij komen alle verhalen weer naar boven. Het zal altijd gepaard gaan met een lach op het gezicht.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Als je benieuwd bent naar hoe het huwelijkscadeau er precies uit komt te zien dat kun je op de website kijken van Jilster. Hier zie je een aantal voorbeelden van het werk wat ze leveren en bovendien kun je een offerte aanvragen of een afspraak maken om te bekijken wat er allemaal gewenst en mogelijk is. Voor iedereen is dit weer verschillend, de een wil namelijk dat het ontwerp gedaan wordt door een designer en de ander heeft dit liever zelf in de hand. Bij Jilster is het beiden mogelijk, zolang het maar vooraf is besproken. Zo kom je ook niet voor verassingen te staan en zal het resultaat altijd voldoen aan de eisen en is het huwelijkscadeau geslaagd.