Medyacin
Image default
Society / Relationships

Zonder bewindvoering uit Zeist waren mijn financiën een ramp!

Als ik de bewindvoering uit Zeist niet had ingeschakeld, had ik denk ik vele problemen veroorzaakt. Zelf ben ik echt niet goed met financiële zaken regelen. Van de belasting tot het uitrekenen van mijn loon, alles is voor mij een grote puzzel. Het was nu zo erg dat ik bijna op het punt stond om alles op te geven. Gelukkig had ik vrienden om mij heen die mij hielpen met het zoeken naar een bedrijf die mij kon helpen met het regelen van de financiën. Klik hier voor bewindvoerder Zeist.

Bewindvoering zoeken in de omgeving van Zeist

Samen met goede vrienden van mij gingen we op zoek naar bewindvoering in de omgeving van Zeist. Zelf had ik er geen zin in om hulp te zoeken, maar ik kreeg geen keuze van mijn vrienden en ze pushen mij om het te doen. Dus ik ging zoeken in de omgeving en ik kon niet snel een bedrijf vinden. Het eerste bedrijf dat ik tegenkwam was helaas failliet verklaard en daar kon ik dus niks mee. Een goede vriend kwam met het idee om via het internet te gaan zoeken, dat zou een stuk sneller gaan volgens hem. Iedereen was het met hem eens en we gingen terug naar huis het internet op. Daar waren veel bedrijven in Zeist die ons misschien konden helpen. Een bedrijf die sprong er voor mij uit en dat was Prio Bewindvoering. Ik keek naar hun website en had het gevoel dat zij mij goed konden helpen. Nadat ik contact met hun had op gezocht, hadden we een afspraak gemaakt voor een kennismaking.

Prio bewindvoering is mijn redding

Op de dag van de kennismaking was ik een beetje nerveus en schaamde ik me een beetje. Toen ik de medewerker van Prio Bewindvoering zag, had ik meteen een vertrouwd gevoel bij haar. We begonnen ons gesprek met een soort lijst met alle uitgave en inkomsten die ik kreeg. Daarna legde ze uit hoe zij te werk gaan en dat vond ik een prettig wijze. Hierdoor durfde ik mezelf kwetsbaar open te stellen en konden ze mij goed helpen. Na ongeveer drie maanden loopt mijn financieel op rolletjes! Als ik Prio Bewindvoering niet had gehad, wist ik het ook niet meer!

Kijk op de website www.priobewindvoering.nl voor meer informatie.